KVW 200/4/40/20

Csatornaventilátorok

Ár:125100Ft +Áfa
Bruttó:158877Ft(Áfa 27%)

Radiális csatornaventilátor magas hatásfokkal és jó ár/teljesítmény viszonnyal. Speciálisan a légcsatorna rendszerbe való közvetlen beépítésre alakították ki. Nagy nyomásteljesítménnyel rendelkezik, amivel a csősúrlódási és alaki veszteségeket, valamint az egyéb légtechnikai berendezések ellenállását képes legyőzni.

■ Jellemzők
■ Ház
Kétoldali Mez−peremekkel ellátott, horganyzott acéllemez anyagú ház, helytakarékos kialakítással.


■ Járókerék
A jó hatásfokú, radiális, előrehajló lapátozású, járókerék anyaga horganyzott acél. Az alacsony zajszintű járókerék optimalizált kialakítású csigaházban forog. A beszívó kúp előtt célszerű a zavarmentes hozzááramlást biztosítani.


■ Meghajtás
Karbantartást nem igénylő külső forgórészes motorral, amelyre a járókerékkel rá van ültetve. Zárt kivitel. Védettség IP 44, illetve IP 54. Trópusálló tekercselés, nedvesség ellen védő impregnálással. Golyóscsapágyazású, a rádióvételt nem zavarja. A zajés rezgésmentes üzem érdekében a forgó részek dinamikusan kiegyensúlyozottak és rugalmasan rögzítettek.


■ Csatlakozó doboz
Védettsége IP 54. A ház külső oldalán található, egyfázisú típusoknál a kondenzátort is tartalmazza.


■ Motorvédelem
A beépített termokontakton keresztül valósul meg, amely kivezetéseit motorvédő készülékhez kell csatlakoztatni.


■ Teljesítményszabályozás
Fokozatmentesen (elektronikusan) vagy 5 fokozatú trafón keresztül, feszültség csökkentéssel lehetséges. A jelleggörbe mezőkben megtalálhatók az egyes feszültségszintekhez tartozó görbék.