FRS-R 75

Ár:61700 Ft +Áfa
Bruttó: 78359 Ft
Egyedi szállítás vagy személyes átvétel!
Kosárba tesz

Betonba ágyazhatók, padlóra, mennyezetre fektethetők. A bonyolult légvezetések is könnyen kivitelezhetők. 30 m³/h ajánlott térfogatáramig.
Az 50m tekercs mérete: 120x120x40 cm

Csőfektetés
A FlexPipe csövek igen magas gyűrűszilárdsággal rendelkeznek, (SR24 > 8 kN/m²) miáltal betonba is fektethetőek és flexibilitásuknak köszönhetően könnyen elérhető a kívánt vonalvezetés.
Tulajdonságok és előnyök
Speciálisan szellőzésre gyártott csövek, kívül gyűrűs, belül sima felülettel, mely megfelelő szilárdság és flexibilitás mellett a tisztíthatóságot is biztosítja.
A kétrétegű felépítés biztosítja:
– az alacsony áramlási ellenállást és magas zajcsillapítást.
– a porlerakódást gátolja
– egyszerű tisztítási lehetőséget.
– egyszerű kezelést, kis tömeget, hulladékmentes szerelést.

A cső higiénikus, kizárólag új (nem újrahasznosított) PE-HD anyagból készül, tanúsított minőséggel, szagsemleges és antisztatikus.
Egy végponthoz két csövet is lehet vezetni, így kétszeres légmennyiséget kapunuk az elszívó/befúvó ponton.

Szerelés
Az elszívó és befúvó fővezetékekre egy-egy osztó/gyűjtő doboz kerül (VK), melyből további hangcsillapítás nélkül vezethetők a Flexpipe csövek csillag alakzatban. Az egyes helyiségeknél található végpontok légszelepben vagy rácsban végződnek. Az elemeken lévő csonkokba a FlexPipe csővéget a ráhelyezett tömítőgyűrűvel egyszerűen be kell tolni. A csőfektetést a csővégtől toldóval lehet folytatni. A komponensek a tömítőgyűrűvel légtömören és vízzáróan csatlakoznak egymáshoz. A csatlakozás IP 66 védettségnek megfelelő.

Figyelem! A tekercs mérete miatt kiszállítás csak külön megállapodással!