Szállítási információ

Szállítás

A termékek átvételére két lehetőséget biztosítunk:

A. Kiszállítás (előre utalás, utánvét)
B. Raktári átvét (csak előre utalással)

Figyelem! Egyes termékeket méretüknél és/vagy súlyuknál fogva a standard kiszállítással nem tudjuk küldeni. Ebben az esetben javasoljuk raktári átvételt saját elszállítással vagy igény esetén egyedi szállítási ajánlatot adunk.
Természetesen erről mindig előre tájékoztatjuk, amint befutott a rendelési igény.

Szállítási határidő

Az oldalon szereplő termékek szállítási ideje eltérő, a pillanatnyi raktárkészlet és a rendelés beérkezési idejének függvényében, illetve különleges termékek esetén a gyártó szállítási visszaigazolása szerint. A visszaigazolás a szállítás részleteinek egyeztetése miatt fontos, és esetenként meg kell várni a gyártó visszajelzését. Amennyiben a rendelés pénteken 12:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás leghamarabb a következő héten teljesülhet, pozitív készlet esetén.

A megrendelés kizárólag ügyintézőnk visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!

A kiszállítást választásunk szerinti (GLS, DPD, Magyar Posta Zrt., stb) speditőr, futár végzi.
A kiszállítás díja a rendeléskor a vevő fizetési mód választása szerint kerül számításra. Az extra méretű termékek kiszállításáról előre, emailban egyeztetünk!

Magyarország Kormánya 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet alapján kötelező a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatás többi szolgáltatóval azonos módon történő feltüntetése a honlapon (lásd. fenti felsorolást).

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás - hétfői csomagfelvétel miatt - leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet. A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függően teljesítjük. A kiszállítás előtt, a telefonos egyeztetés alapvetően szükséges. A megrendelés rendszerünkben történő feldolgozása után munkatársunk a megadott emailen/telefonszámon fog jelentkezni. Amennyiben ezen feltétel a megrendelő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!

A raktári átvétel helye:
1225 Bp. Tétényliget u. 3.
Nyitvatartása: H-Cs:8-16, P:9-13